Zwanger

Je bent zwanger, zo bijzonder! De periode dat je je baby in je buik meedraagt, dat je een voorstelling probeert te maken van hoe hij of zij eruit komt te zien en zich zal ontwikkelen.. Superspannend ook, met name hoe het allemaal gaat veranderen wanneer je kleintje er straks is. Zo lang als het soms lijkt te duren, zo snel is het ook weer voorbij! Wanneer je een zwangerschapssessie boekt, maken we de foto's als je ongeveer 30-35 weken zwanger bent.

Deze sessie is bedoeld voor 2 personen (bijv. jij en je partner). Je krijgt minimaal 40 (door mij geselecteerde en bewerkte) foto's in hoge resolutie in een persoonlijke online gallery. De foto's worden zowel in kleur als in zwart-wit bewerkt. Daarnaast stuur ik de foto's ook nog los naar je toe.

249,-

Baby

Eindelijk, jullie baby is er! Die mini handjes en voetjes, dat schattige gaapje of niesje dat écht vanuit zijn of haar tenen komt, die donzige haartjes.. allemaal details die je nooit meer wil vergeten! Ik leg ze op een ongedwongen manier voor jullie vast in jullie eigen omgeving, waar jullie kleintje zich in die eerste weken het fijnst voelt. We nemen de tijd en houden het tempo van de baby aan. Een babysessie is te boeken voor 2 volwassenen en 1 baby (een grote broer of zus aanwezig? Dan boek je een gezinssessie).

Je krijgt minimaal 40 (door mij geselecteerde en bewerkte) foto's in hoge resolutie in een persoonlijke online gallery. De foto's worden zowel in kleur als in zwart-wit bewerkt. Daarnaast stuur ik de foto's ook nog los naar je toe.

279,-

Gezin

Een mooie fotoserie van jou met je gezin is echt iets ontzettend waardevols, het is namelijk de enige manier waarop je de tijd héél even stil kunt zetten (of terug kunt halen wanneer je maar wil). Met liefde leg ik jullie samen op een gezellige, losse en speelse manier vast zodat de foto's ook echt weerspiegelen hoe jullie zijn. Op deze manier weet je zeker dat  je echt pure foto's krijgt! Een gezinssessie is te boeken tot max. 6 personen.

Je krijgt minimaal 40 (door mij geselecteerde en bewerkte) foto's in hoge resolutie in een persoonlijke online gallery. De foto's worden zowel in kleur als in zwart-wit bewerkt. Daarnaast stuur ik de foto's ook nog los naar je toe.

299,-

Wat te verwachten

Wat ik zo tof vind aan lifestylefotografie is dat het ongedwongen en écht is. Wanneer je een fotoserie van mij bekijkt zal het je wellicht opvallen dat er weinig in de camera wordt gekeken (behalve door de allerkleinsten ;)). Ik richt me er op om de liefde die jullie voor elkaar voelen op beeld vast te leggen en dit gaat het best als het net lijkt of ik er niet ben :)) Natuurlijk geef ik wel aanwijzingen en tips, maar daarna laat ik het los en ga ik mee in wat er gebeurt. Op deze manier zorg ik ervoor dat jullie pure foto's krijgen. Zoals je bent!

Ik richt me vooral op baby's en jonge gezinnen omdat ik hier gewoon ontzettend blij van word, maar daarnaast ben ik ook beschikbaar voor portretten en commerciele shoots. Heb je een leuke opdracht voor me? Laat me dit dan vooral weten!

* Bij het boeken van een sessie geef je automatisch toestemming voor het gebruik van de foto's op mijn website, social media en portfolio (tenzij van tevoren anders aangegeven).

Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten (35 ct/km) vanaf Breda.

Reserveer je sessie zo ver mogelijk van tevoren, zodat we voldoende tijd hebben om deze in te plannen. Je betaalt na afloop van de sessie; de foto's worden verstuurd nadat de betaling is ontvangen.

Menu