Neem contact op Sessie boeken?

Veelgestelde vragen

Q: Hoe lang van tevoren moet ik boeken?

A: Probeer er op tijd bij te zijn, want mijn agenda loopt altijd snel vol. Houd rekening met 1 a 2 maanden. Natuurlijk is niet alles te plannen :)) Dan kijken we samen even naar de mogelijkheden.

Q: Hoe lang duurt de sessie ongeveer? 

A: De duur van de sessie is erg afhankelijk van je kindje(s) en alles eromheen. Gemiddeld ben ik 1,5 a 2 uur bij jullie. We hebben geen haast! Er is ruimte voor allerlei dingen tussendoor (een voeding bijvoorbeeld). De fotosessie vindt bij voorkeur plaats in de ochtend of in ieder geval ruim voordat het gaat schemeren, omdat ik gebuik maak van het daglicht.

Q: Waar worden de foto's gemaakt?

A: De foto's worden, afhankelijk van de sessie die je boekt, ofwel bij jullie thuis ofwel op een locatie buiten gemaakt. Bij een pasgeboren baby is de sessie altijd in de huiselijke omgeving, omdat dit voor het kindje het prettigst is. Wanneer je een sessie met je gezin boekt en je kindjes zijn al wat ouder, dan kunnen we ook lekker naar buiten! :))

Q: Wat kunnen we het beste aantrekken?

A: Natuurlijk zijn jullie vrij om aan te doen wat jullie zelf mooi vinden. Wil je soortgelijke foto's als je op mijn website ziet, dan kun je het best kiezen voor rustige, natuurlijke kleuren. Denk hierbij aan wit, grijs, beige/taupe of andere pasteltinten.

Q: Hoeveel foto's krijg ik en hoe verloopt het verder?

A: Wanneer de foto's klaar zijn stuur ik je een link naar je persoonlijke online gallery waar je de foto's alvast kunt bekijken. Hier zullen minimaal 40 foto's in staan, welke ik in kleur en zwart-wit voor je heb bewerkt. Na betaling kun je de foto's (iets verkleind) uit deze gallery downloaden en stuur ik de HR bestanden naar je toe!

Q: Wat zijn de kosten?

A: De kosten voor een zwangerschapssessie zijn 249,-,  een sessie met je pasgeboren baby kost 279,- en met jullie gezin tot 6 personen 299,-. Deze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten a 35 ct/km buiten Breda. Meer informatie vind je op deze website onder het kopje 'investering'.

Menu